Šport > Nogomet
2930 ogledov

"Pri seksu se čim manj trudite in opravite hitro!"

Lautaro Martinez Instagram
Nasvet, ki verjetno ni vsem ravno všeč.

Nogometaši Interja se po dolgih letih z Juventusom enakovredno borijo za naslov italijanskega prvaka. Precej zaslug za to ima tudi nekdanji član Stare dame Antonio Conte, ki je sedel na klop milanskih črno-modrih. Ta ima v vrečki s triki tudi nkatere zanimive metode.

Znano je dejstvo, da je svojim varovancem v preteklosti že prepovedal jesti kečap, tokrat je storil še manjši korak dlje. Po pisanju francoskega športnega medija L'Equipe je namreč nogometašem podelil tudi nekaj nasvetov o spolnem življenju, vsaj takrat, ko si tekme sledijo v hitrem zaporedju. "Morajo porabiti čim manj energije, morajo se čim manj truditi. Najboljši položaj je, ko so njihove partnerice na vrhu. In seveda bi bilo najboljše, če gre za njihove žene. Tako jim ni treba izvesti izjemne predstave."

Zdaj je na vprašanje, ali je trener resnično svetoval 'slabše predstave' v posteljah, moral odgovoriti argentinski napadalec Lautaro Martinez. "Da. Trdo mormo delati na trenigih, ko pa smo doma, moramo počivati... Tako kot je dejal," je odvrnil napadalec, ki je na 11 ligaških tekmah zabil šest zadetkov.

Če se vsi igralci držijo napotkov, ni jasno. Tudi to ne, kaj pravi Martinezova izbranka in model Agus Gandolfo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre con vos ♥️

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buen día mundo 😛

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝐇𝐨𝐦𝐞 𝐬𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐡𝐨𝐦𝐞 ♥️

A post shared by Agustina ✨ (@agus.gandolfo) on

Konec tedna je sicer Inter zanesljivo zmagal na gostovanju v Torinu s 3:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.