Šport > Nogomet
20 ogledov

"Pridi v Inter, kadarkoli hočeš"

Robben klop Bayern München Nizozemska prijateljska tekma Allianz Arena Euro 2012 Reuters
Nizozemski selektor in igralci so šokirani nad obnašanjem navijačev Bayerna na prijateljski tekmi med Bavarci in nizozemsko reprezentanco na Allianz areni.

Gotovo že veste, v finalu lige prvakov proti Chelseaju je Arjen Robben v podaljšku zgrešil enajstmetrovko in Bayern je na koncu izgubil po strelih iz bele točke. Včeraj je zopet stopil na igrišče na Allianz areni, in sicer v dresu Nizozemske. Kljub temu, da je bil Robben eden izmed najboljših igralcev Bayerna v zadnjih sezonah in da gre veliko zaslug za preboj Bavarcev v finale pripisati prav njemu, so ga domači navijači izžvižgali ob vsakem dotiku z žogo. Ob tem ne gre pozabiti, da je Arjen pred kratkim podpisal novo pogodbo, ki naj bi ga v Münchnu zadržala do leta 2015.

Nizozemski selektor Bert van Marwijk je bil nad videnim šokiran: "To je škandal! Arjena je obnašanje navijačev zelo prizadelo, a upam, da bo iz tega izšel še močnejši."

Robbnov reprezentančni kolega Wesley Sneijder ga je celo pozval, naj zapusti bavarsko prestolnico: "Lahko pride v Inter, kadarkoli želi," je dejal v komentarju odziva razvajenih navijačev Bayerna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.