Šport > Nogomet
32771 ogledov

Prizor, ki lomi srca: Messi osamljen, potrt in zavržen

lionel messi Print Screen
Napadalec Barcelone preživlja najtežje obdobje svoje kariere.

Po spletu je zaokrožil posnetek s treninga Barcelona, na katerem močno bode v oči telesna govorica in poklapan odnos Lionela Messija. Argentinec je trenutno sredi zelo težavnega obdobja, potem ko je kar pet od šestih golov v letošnji dosegel z bele točke.

Messi se z Barcelono ni odpravil v Kijev, kjer je moštvo tudi ob njegovi odsotnosti prepričljivo premagalo domači Dinamo (0:4).

Argentinec se je doma posvečal treningu pred nadaljevanjem ligaške sezone, kjer je Barça trenutno šele na skromnen 13. mestu.

Posnetki s treninga prikazujejo osamljenega in nerazpoloženega Messija, ki se ni pogovarjal s soigralci, temveč je večino treninga oddelal sam. "Več kot očitno je, da trpi. Nima nikakršne podpore. Ne na igrišču ne izven njega," je na spletu zapisal zaskrbljeni navijač.

"Mentalno je izmučen. Po vsem, kar je moral prestati, sploh ne vem, kako lahko vztraja. Vse skupaj je močno vplivalo na njegovo formo," je dodal drugi.

Messi ima za seboj turbulenten prestopni rok, v katerem je neuspešno poskušal izsiliti odhod iz Barcelone, a si je kasneje premislil, ker se s klubom ni želel zapletati v sodno bitko.

"Tole je srce parajoče. Osamljen in zavržen tam, kjer je bil celo življenje njegov dom," je dodal še en Messijev navijač.

Komentarjev 5
  • Avatar Smelviolla
    Smelviolla 23:47 26.november 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • Zlate 15:13 26.november 2020.

    Verjetno si mislil "bog bogova". Dobro je prepričati se preden grajaš nekoga...

  • alojz98 13:42 26.november 2020.

    Ti pa si verjetno bog i bogova če sploh veš ta rek.

Sorodne novice