Šport > Nogomet
26 ogledov

Prosinečki na klop Slovenije?

Robert Prosinečki Olimpija Crvena Zvezda Stožice Saša Despot Robert Prosinečki
Srbski mediji poročajo, da je nekdanji trener beograjske Crvene zvezde in ena od največjih legend hrvaške nogometne reprezentance Robert Prosinečki najresnejši kandidat za stolček slovenske nogometne reprezentance!

Srbski B92 piše, da je Robert Prosinečki že obiskal Ljubljano, kjer naj bi se resno pogovarjal o prevzemu mesta Slaviše Stojanovića na klopi izbrane vrste. Stojanović je namreč v prvih dveh kvalifikacijskih tekmah za SP v Braziliji leta 2014 dvakrat izgubil.

Srbski mediji pišejo, da so govorice o zamenjavi Stojanovića vse glasnejše, prvo ime za njegovo zamenjavo pa je Prosinečki, ki je ob koncu svoje bogate nogometne poti branil tudi barve ljubljanske Olimpije.

Prosinečki je pred mesecem dni zapustil klop Crvene zvezde, nekaj časa pa se je celo govorilo, da bi utegnil zasesti mesto trenerja Olimpije. Sam je priznal, da ga je zaenkrat zanimalo le mesto selektorja kamerunske reprezentance, ki pa je zdaj že zasedeno.

Predsednik nogometne zveze Slovenije (NZS) Aleksander Čeferin je govorice označil za izmišljene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.