Šport > Nogomet
217 ogledov

"Rabiot je talec Paris Saint-Germaina."

adrien rabiot Epa
Odnosi med klubom in nogometašem postajajo vse bolj napeti.

Francoski vezist Adrien Rabiot je po mnenju njegove mame, ki je obenem tudi njegova agentka, talec francoskega nogometnega prvaka Paris Saint-Germaina. Pariški klub je Rabiota pred kratkim suspendiral zaradi ponočevanja po porazu v osmini finala lige prvakov.

"Adrien je ujetnik, celo talec PSG. Če bo šlo tako naprej, mu bodo kmalu predpisali ječo, suh kruh in vodo," je povedala Veronique Rabiot za francoski športni časnik L'Equipe o kazni, ki je doletela njenega sina.

Odnosi med nogometašem in klubom so sicer skrhani že nekaj mesecev, vse od kar naj bi Rabiot klubu nakazal, da si želi oditi iz kluba ob koncu sezone, ko mu poteče pogodba. Tako Rabiot že od decembra ni igral za francoske prvake.

Rabiotova je še zatrdila, da njen sin v zadnjem primeru ni storil ničesar narobe. PSG je 23-letnega vezista suspendiral do 27. marca zaradi ponočevanja po izpadu pariškega klubu iz lige prvakov. V osmini finala je bil boljši Manchester United, ki si je napredovanje zagotovil s presenetljivo zmago s 3:1 na povratni tekmi na Parku princev.

Na družbenem omrežju Facebook naj bi Rabiot tudi všečkal objavo nekdanjega branilca Manchester Uniteda Patrica Evraja, s katero je ta slavil zmago rdečih vragov.

patrice evra Brez milosti Šport Šokirani PSG razmišlja o tožbi zoper Evraja
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice