Šport > Nogomet
10 ogledov

''Rad bi se reinkarniral kot Messi''

sergio busquets EPA
Obrambni vezist Barcelone Sergio Busquets bi se rad v naslednjem življenju reinkarniral kot njegov soigralec Lionel Messi.

Prvo ime Barcelone Lionel Messi se trenutno posveča regeneraciji stegenske mišice, ki ga bo za nekaj tednov iztrgala z nogometnih igrišč, nogometaši katalonskega kluba pa nadaljujejo s pohvalalmi na račun argentinskega čudežnega dečka.

''Rad bi se reinkarniral kot Leo. Počne stvari, ki jih še nikogar nisem videl početi,'' je povedal Sergio Busquets, ki v nogometnem svetu ne želi vztrajati predolgo. ''Ne verjamem, da bo moja kariera prav dolga. Mislim, da pri 34 ne bom več igral,'' je prepričan 25-letni nogometaš.

Španski reprezentant je priznal, da je delo pod vodstvom Gerarda Martina lahko zelo naporna izkušnja. ''Martino je zelo zahteven. To je dobro za ekipo. Ima močan značaj. Če odigramo dobro tekmo in zmagamo, vendar prejmemo zadetek, nam reče, da ne bi smeli prejeti zadetka, saj je takšen gol lahko odločilen v izločilnih bojih Lige prvakov ali pokala,'' je trenerjeve metode komentiral Busquets in dodal: ''Seveda smo spremenili nekatere svari. Nogomet napreduje v vseh pogledih. Ne moremo ga primerjati z nogometom pred petimi, desetimi ali celo dvajsetimi leti.''

Valdés: ''Messi je bog!''

Z lepimi besedami na račun poškodovanega Argentinca je postregel tudi vratar Barcelone Victor Valdés. ''Messi je najboljši, zame je Messi bog. On je najboljši in vedno bo zaradi vsega, kar je dal ekipi, in načina, kako mi je polepšal igranje z njim. Barça bo vedno odvisna od njega, saj je najboljši igralec na svetu. Ve, da ga Barça potrebuje, zato je žalosten,'' je povedal španski čuvaj mreže.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.