Šport > Nogomet
24 ogledov

Messi letos ne bo več igral

Messi poškodba Pepe Mel Betis Barcelona
1/3
EPA
Prvi zvezdnik Blaugrane Lionel Messi bo z nogometnih igrišč odsoten od šest do osem tednov, je danes po igralčevih natančnejših zdravniških pregledih poškodovane desne stegenske mišice sporočil katalonski klub.

Argentinec Lionel Messi, strelec osmih golov v letošnji La Ligi za vodilno Barcelono, se je poškodoval na prvenstveni tekmi z Betisom, že v 21. minuti tekme je moral z igrišča. Tekmo na stadionu Benito Villamarín so Katalonci vseeno zanesljivo dobili (1:4).

To je že tretja poškodba Messija v tej sezoni. Prvič jo je skupil v španskem superpokalu proti madridskemu Atléticu - začutil je bolečine v levi nogi, drugič pa konec septembra, ko si je prav tako poškodoval stegensko mišico, vendar tedaj na desni nogi. Ker na Pirenejskem polotoku okrog Božiča nogometne zelenice samevajo, je težko verjeti, da bo Argentinec v letošnjem letu še igral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.