Šport > Nogomet
23 ogledov

Ramalho: Barca se igra z Neymarjevim zdravjem

barcelona neymar EPA
Nekdanji trener novopečenega zvezdnika Barcelone Neymarja, trener Santosa Muricy Ramalho, je v ospredje dogajanja v katalonskem velikanu spet postavil zdravstveno stanje Brazilca.

Muricy Ramalho se ne strinja z zdravnikom Barcelone Ricardom Pruno, ki je dejal, da bo moral Neymar, ki je na pregledih tehtal le 64,5 kilogramov, pridobiti kar nekaj mišične mase.

Enaindvajsetletni napadalec je zaradi pomanjkanja hemoglobina v krvi hitro utrujen, kar skrbi zdravnika Barce, zato mu je predpisal posebno vitaminsko dieto, v prihodnosti pa bo moral začeti pridobivati kilograme.

Trener Santosa verjame, da s tem večajo možnost resnejših poškodb v prihodnosti. "Če se bo moral Neymar zrediti, mu bodo odvzeli vse kar ga krasi, med drugim tudi hitrost. Ne predstavljam si, da bi kaj takega naredili manjšim nogometašem, kot so Xavi, Iniesta in Messi," pravi Ramalho.

"Če se bo zredil, si lahko hitreje poškoduje koleno. Poglejte, kaj se je zgodilo z Ronaldom (brazilskim op. a.). To je nevaren posel," je še prepričan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.