Šport > Nogomet
4466 ogledov

Ramos tik pred prekinitvijo pogodbe, znana tudi nova destinacija

Sergio Ramos
Po poročanju španskih medijev naj bi bil kapetan Real Madrida Sergio Ramos tik pred tem, da z Galaktiki prekine pogodbo in se preseli na Kitajsko.

Odhod legendarnega Sergia Ramosa iz Real Madrida naj bi bil po poročanju španskih medijev zgolj le še vprašanje časa.

Sergio Ramos, Florentino Perez Kapetan Šport Šok v Realu, Ramos želi iz kluba

Potem, ko je se je o tej temi najprej začelo govoriti v pogovorni oddaji El Chiringuito, je svoje dodala tudi slovita Marca, ki navaja, da naj bi kapetan Kraljevska kluba brezplačno zapustil špansko prestolnico.

Ramos naj bi namreč iskal način za predčasno prekinitev pogodbe, da bi lahko zaključil svoj prestop na Kitajsko, čeprav naj bi veliko zanimanje zanj pokazala dva evropska nogometna velikana, Manchester United in PSG. Pogodba z Realom mu sicer poteče poleti 2021, njegova prestopna klavzula pa znaša kar 200 milijonov evrov.

Aleksdander Čeferin Sergio Ramos Cardiff | Avtor: EPA EPA

Nekdanji nogometaš Seville, ki brani barve Real Madrida že od leta 2005, naj bi si zaželel velike življenjske spremembe, obenem pa naj bi še vedno živel spomin na veliki prepir s predsednikom kluba, Florentinom Perezom, do katerega je prišlo po porazu proti Ajaxu in izpadu iz Lige prvakov.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 10:37 28.maj 2019.

    .......njegova prestopna klavzula pa znaša kar 200 milijonov evrov. Pajade ! Uvest 90% davek potem pa bo država imela nekaj od tega .

Sorodne novice