Šport > Nogomet
25 ogledov

Raúl: "Cena za Bala je previsoka"

Raul Al Sadd Katar doha podpis pogodbe pogodba predstavitev EPA
Legenda madridskega Reala, Raúl González Blanco, je zatrdil, da je cena za Garetha Bala postavljena previsoko.

Španski podprvak Real Madrid že celotno poletje skuša v svoje vrste zvabiti Garetha Bala, zvezdnika Tottenhama. Govori se o najvišji odškodnini v zgodovini nogometa, ki bi se lahko, ob dodatku vrednosti nogometašev, ki bi se ob denarni kompenzaciji podali iz Madrida v London, lahko povzpela tudi na 120 milijonov evrov.

Raúl González Blanco, ki je še vedno ljubljenec navijačev Los Blancos, sedaj pa nastopa za katarski Al-Sadd, je prepričan, da gre za previsoko ceno. "Bale je fantastičen nogometaš. Povsem razumem namen Realove uprave, da sestavi najboljšo mogočo ekipo, toda cena je previsoka," je za spletno stran svojega kluba povedal Raúl.

"Mourinho je opravil dobro delo"

Nekaj besed je madridski mojster namenil tudi letošnjemu boju za naslov prvaka v La Ligi. "José Mourinho je opravil dobro delo, toda Carlo Ancelotti je eden izmed najboljših trenerjev na svetu. Barcelona ima izjemne posameznike, tako da mislim, da bosta obe moštvi potisnili ena drugo povsem do roba lastnih zmožnosti," je nekdanji član Reala in Schalkeja opisal nov naskok Madrida na državni naslov, ki ga je lani Barcelona osvojila s 15 točkami prednosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice