Šport > Nogomet
22 ogledov

Raul se seli v Katar

schalke raul Reuters
Španski zvezdnik Raul naj bi naslednja štiri leta igral za katarski Al Ahli, za trenutno najslabši klub v katarski ligi.

Po pisanju nemškega Bilda naj bi se Raul s Katarci vse dogovoril že januarja. Dogovor je želel preprečiti tudi Schalkejev pokrovitelj Gazprom, v vso zadevo se je vmešal še ruski predsednik Vladimir Putin, a ni nič pomagalo.

Pri Bildu so citirali kolumnista španske Marce Roberta Gomeza, ki je zapisal: "Raul se je odločil. Pred kratkim je dobil tudi ponudbo moštva Seattle Sounders, a se je že januarja dogovoril za selitev v Katar." Gomez je sicer dober prijatelj Raulovega agenta Ginesa Carvajala.

Schalke je sicer nekdanjemu španskemu reprezentantu ponudil še dvoletno sodelovanje, a iz tega zdaj najverjetneje ne bo nič. Al Ahli iz Dohe je trenutno na 12., zadnjem mestu katarskega prvenstva. Trenira ga Francoz Bernard Simondi.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.