Šport > Nogomet
27 ogledov

Rdeči vragi se norčujejo iz van Persieja

alex ferguson robin van persie
1/5
EPA
Nogometaš Manchestra Uniteda Patrice Evra je razkril, da je Robin van Persie po objemu z Alexom Fergusonom postal tarča posmeha v garderobi rdečih vragov. Nizozemec je v 67. minuti tekme proti Stoke Cityju zadel z bele točke, nato pa stekel v objem škotskemu strategu.


V slačilnici Manchestra Uniteda vlada prešerno vzdušje, saj se nogometaši že nekaj dni norčujejo iz Robina van Persieja. Ta je po zadetku proti Stoku stekel v objem Alexu Fergusonu, trener rdečih vragov pa se je po tekmi pošalil, da bi ga ''skoraj ubil''. Patrice Evra je pred odhodom v London, kjer se bodo rdeči vragi pomerili z West Hamom Unitedom, razkril, da je zbadanje Nizozemca trenutno najbolj priljubljeno početje na Old Traffordu.

''Nikakor. Nikoli,'' je na vprašanje, ali bi sam želel na podoben način proslaviti zadetek, odgovoril Evra. ''Morda bi objel svoje soigralce, ne pa šefa. On je starejši. Predstavljajte si, da bi priletel premočno. Lahko bi padel in me potem vrgel iz ekipe. Nikoli si ne bo dovolil česa takega,'' je z nasmeškom na obrazu razlagal francoski branilec in dodal: ''Robin je tarča posmeha. Lepo je bilo. Lahko smo videli veliko ljubezni in čustev. To je bilo prvič, da smo videli kaj takega. Robin lahko potrdi, da smo se tri dni norčevali iz njega.''

Manchester United za zmago v angleški Premier ligi potrebuje samo še sedem točk, novo priložnost pa bodo imeli že nocoj, ko se bodo v Londonu pomerili z West Hamom Unitedom. ''Moramo biti pripravljeni za bitko, tako kot smo bili pred tekmo s Stokom. Potrebno bo dobro braniti in dobivati skok. To nam je uspelo proti Stoku, res pa je, da bo proti West Hamu verjetno težje,'' je zaključil Evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.