Šport > Nogomet
2143 ogledov

Real dobil nogometaša, ki se je izkazal na SP

Thibaut Courtois EPA
Sklenjen posel med dvema velikanoma.

Belgijski nogometni reprezentant Thibaut Courtois, najboljši vratar pravkar končanega svetovnega prvenstva, bo bržkone zapustil londonski Chelsea in kariero nadaljeval pri španskem prvoligašu Real Madridu. Francoski portal RMC Sport je poročal, da sta se kluba že dogovorila; beli bodo za 26-letnega čuvaja mreže odšteli 35 milijonov evrov.

Courtois, ki je na mundialu v Rusiji z Belgijo osvojil tretje mesto, naj bi s klubskimi evropskimi prvaki podpisal štiriletno pogodbo.

Belgijcu bi se čez 12 mesecev sicer iztekla pogodba z Londončani, zato naj bi se modri odločili za prodajo, ko še lahko nekaj iztržijo za čuvaja mreže. Courtois je v Madridu sicer že igral, bil je član Atletica, kjer pa ga je zamenjal Jan Oblak.

Pri Chelseaju pospešeno iščejo novega vratarja. "V klubu resno razmišljajo, da bi znova na Stamford Bridge pripeljali Petra Cecha. Za Chelsea je zanimiv tudi vratar Leicester Cityja Kasper Schmeichel. Liverpool je sicer odločno krenil še po eno Chelseajovo tarčo Brazilca Alissona,” je zapisal novinar Sky Sports Kaveh Solhekol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice