Šport > Nogomet
12 ogledov

Rezultati tudi uradno potrjeni

Zmagovalec poletne lige spletne igre FC:08 bo prejel Stihlovo motorno kosilnico Žurnal24 main
Tudi uradno so potrjeni rezultati spomladanske lige, ki smo jih navedli že v nedeljo, 1. junija 2008. Zmagovalec spomladanske lige je tmathree, ki bo za zmago prejel Stihlovo kosilnico Viking.

Že v nedeljo, 1. junija 2008, po koncu zadnjega, četrtega turnirja spomladanske lige smo objavili končne rezultate spomladanske lige tako v skupnem kot v slovenskem seštevku. Vendar so bili v nedeljo ti rezultati še neuradni. Danes so bili rezultati tudi uradno potrjeni, zato lahko tudi mi potrdimo, da je zmagovalec spomladanske lige spletne igre Football Challenge 2008 postal tmathree.

Zmagovalec četrtega turnirja tmathree bo prejel tudi Samsung plazma televizor.

 
Tmathree bo za zmago v spomladanski ligi, ki je obsegala štiri turnije, prejel Stihlovo motorno kosilnico Viking 665 V . Je na vario pogon, ima 75-litrsko košaro, širina njene košnje pa znaša 53 centimetrov. Težka je 44 kilogramov, primerna pa je za košnjo površine velike do 2500 kvadratnih metrov. Za zmago na zadnjem, četrtem turnirju spomladanske lige, pa bo tmathree prejel Samsung plazma televizor PS-42QZ v vrednost 1453,20 evrov .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.