Šport > Košarka
21946 ogledov

Luka storil natančno to, kar je napovedal bivši zvezdnik

Luka Dončić Profimedia
Še pred odločilno akcijo je napovedal razplet.

Luka Dončić je na drugi tekmi konferenčnega finala proti Minnesoti dosegel odločilni koš. Tri sekunde pred koncem je zadel met za tri točke preko Rudyja Goberta in zasedbo Dallas Mavericks popeljal do vodstva z 2:0 v zmagah. Tretja tekma bo na sporedu ponoči v Teksasu.

Odločilna poteza slovenskega asa je seveda požela veliko pozornosti, ob številnih reakcijah in komentarjih pa izstopa napoved nekdanjega izjemnega NBA košarkarja Jamala Crawforda. Ta je namreč na vprašanje, kaj se bo zgodilo, še pred akcijo Slovenca podal razplet dogodkov na parketu.

"Žoga bo v rokah Luke in vrgel bo trojko po koraku nazaj. Mislim, da bo zadel in nato poskočil po eni nogi," je ob prenosu dvoboja na NBA X Live tako dejal nekdanji trikratni najboljši šesti košarkar lige NBA (2010, 2014, 2016), ki je v najmočnejši košarkarski ligi dosegel skoraj 20.000 točk.

In Dončić je storil prav to. "Kaj sem vam rekel? Zapuščan vas, najlepša hvala. Vse je dokumentirano. Tudi poskočil je na eni nogi. Konec je," je navdušeno izjavil košarkar, ki je v svoji NBA karieri branil barve kar devetih franšiz, eno sezono je odigral tudi v dresu Minnesote.

Za konec se je razglasil za Crawstrardamusa. S tem se je v šali seveda primerjal s  francoskim zdravnikom, astrologom in jasnovidcem Nostradamusom iz 16. stoletja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice