Šport > Košarka
31099 ogledov

NBA objavila poezijo Luke Dončića v počasnem posnetku

Print Screen
Liga NBA je s čudovitim počasnim posnetkom počastila zmagoviti koš Luke Dončića.

Družbena omrežja dan po drugi zmagi Dallas Mavericks nad Minnesoto Timberwolves v finalu zahodne konference lige NBA spet pregorevajo na račun zmagovitega koša Luke Dončića.

Slovenski reprezentant je tri sekunde pred zadnjim piskom sirene zadel trojko, s katero je Dallasu priigral vodstvo s 109:108. Ta izid se do konca srečanja ni več spremenil.

Dončić je odločilno trojko, pomen katere je bilo še toliko večji, upoštevajoč vse, kar se je pred tem dogajalo na parketu, zadel prek Rudyja Goberta.

Zvezdnik Dallasa je bil po tekmi deležen številnih pohval, še posebej ker je Gobert dvakratni najboljši obrambni košarkar lige.

Dončić Šokiral Šport Noro, kaj si je Gobert drznil narediti Dončiću: "To je izključitev!" Dončić Po tekmi zanikal Šport Dončić trdi, da tega ni storil, a stvar je jasna kot beli dan

Na uradnem kanalu lige NBA so po tekmi objavili počasni posnetek, na katerem lahko navijači občudujejo poezijo enega najboljših košarkarjev na svetu.

Dončić je lepo preigraval na črti za tri točke in pri tem francoskega centra razmetaval na vse strani, nato pa stopil korak nazaj in z natančim metom odločil tekmo v korist svojega moštva.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Idioti 15:12 27.maj 2024.

    Moral ga je še enkrat poslat v passo dolbe , pa bi ga položil na tla , sam pol pa ne vem , če bi od smeha zadel trojko !

  • triglav 06:12 26.maj 2024.

    bravo Luka .-) neverjeten košarkaški balet

Sorodne novice