Šport > Nogomet
17 ogledov

''Ronaldo bo pri 33-ih še vedno vrhunski''

cristiano ronadlo EPA
Antonio Gaspar, fizioterapevt Cristiana Ronalda, je zatrdil, da bo Portugalec blestel tudi v Kristusovih letih.

Real Madrid je s Cristianom Ronaldo zadel v polno. Kraljevi klub je leta 2009 za prestop portugalskega napadalca odštel 94 milijonov evrov, ki jih je 28-letnik v štirih letih zagotovo poplačal, saj je v dresu belega baleta dosegel že 214 golov.

V Madridu se dobro zavedajo, kakšno dragocenost so pred leti kupili od Manchester Uniteda, zato so prvemu zvezdniku ekipe podaljšali pogodbo do leta 2018. Dvomljivci se sprašujejo, kako dolgo bo lahko Ronaldo igral na tako vrhunskem nivoju, kot ga je v zadnjih letih kazal na Santiago Bernabéuu, odgovor na vprašanje pa je podal njegov osebni fizioterapevt v portugalski reprezentanci Antonio Gaspar.

''Mislim, da športnik njegovega kova lahko z lahkoto igra do 33 leta. V njegovem primeru bi dejal, da bo na vrhuncu moči še dlje, nekje do 35 leta. On je superšportnik, visoko nad povprečjem. Obenem je profesionalec, ki dobro skrbi zase in pozna vse trike o dietah in okrevanju. Real Madrid ve, kaj počne. To ni hazardiranje, Ronaldo bo na vrhuncu do izteka pogodbe,'' je prepričan Gaspar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.