Šport > Nogomet
1730 ogledov

Ronaldo in Beckham pretresena ob stanju Fergusona

alex ferguson Epa
Nogometni svet je sinoči pretresla novica o operacija Sira Alexa Fergusona.

Legendarni škotski trener Sir Alex Ferguson je v soboto doživel možgansko kap, 76-letni dolgoletni trener Manchester Uniteda pa je bil prepeljan v bolnišnico in operiran. Ferguson naj bi bil zdaj v stabilnem zdravstvenem stanju, potrebuje pa mir in intenzivno nego, da bi čim prej okreval.

"Opearcija je bila uspešna, vendar potrebuje nekaj časa intenzivno nego za optimalno okrevanje. Družina si želi spoštovanje zasebnosti v teh težkih trenutkih," so zapisali na uradni strani Manchester Uniteda.

Željam za hitro okrevanje so se pridružili številni klubi in posamezniki. "Dragi prijatelj, moje misli in molitve so s tabo. Šef, ostani močan," je na twitterju zapisal Cristiano Ronaldo, še en njegov nekdanji igralec David Beckham pa je sporočil: "Šef, nadaljuj z bojem. Pošiljam ljubezen in molitve Cathy in celotni družini."

Med drugimi so se oglasili še Robin van Persie, Massimiliano Allegri, Mesut Özil, Wayne Rooney, Didier Drogba, Thierry Henry ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.