Šport > Nogomet
121 ogledov

Ronaldo išče novo mamo za drugega otroka

cristiano ronaldo sin Youtube
Pet in pol let po rojstvu sina Cristiano Ronaldo načrtuje nov naraščaj. Znova potrebuje le nekoga, ki bi otroka rodil.

Cristiano Ronaldo naj bi bil trenutno samski, vseeno pa ga to ne ovira pri zamisli, da bi povečal svojo družino. Petletni Cristiano Ronaldo mlajši bi tako lahko dobil bratca ali sestrico. Prav tako kot on, naj bi novi otrok prišel na svet s pomočjo nadomestne matere.

Po pisanju portugalskega Flash!Vidasa je sloviti nogometaš za časa krajšega oddiha v Miamiju obiskal različne klinike in iskal primerno osebo za rojstvo njegovega drugega otroka. Prav na jugu Floride je bil sicer rojen tudi njegov sin, takrat je sicer zvezdnik Reala nastopal na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki leta 2010.

"Pet ali šest otrok? Zakaj pa ne? Imam potrebne pogoje za to in želim si jih imeti," je že pred časom dejal Ronaldo. Po poročanju portugalskih medijev naj bi si znova želel sina, pri vzgoji otroka pa naj bi mu pomagala njegova mama Dolores Aveiro. Ronaldo sicer ne želi razkriti identiteto ženske, ki je rodila njegovega prvega otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.