Šport > Nogomet
24 ogledov

Ronaldo miri: ''Samo udarec je bil''

(Almeria – Real Madrid) EPA
Napadalec Reala Cristiano Ronaldo, ki je moral na tekmi z Almerio predčasno zapustiti igrišče, je sporočil, da ni utrpel hujše poškodbe.

Real Madrid je v 14. kolu španske Primere División premagal Almerio (5:0), na tekmi pa se je poškodoval strelec prvega zadetka Cristiano Ronaldo.

Portugalski napadalec je po slabih desetih minutah drugega polčasa dobil udarec Aleixa Vidala in z grimasami sporočil Carlu Ancelottiju, da tekme ne bo mogel nadaljevati. Na igrišču ga je zamenjal Jesé Rodriguez, ki je uspešno zapolnil praznino.

Ronaldo je po obračunu v pogovoru za Carrusel Deportivo zatrdil, da navijači nimajo razloga za skrb. ''Samo udarec je bil. Nič resnega. Dobil sem udarec v mišico in začutil bolečino. Igrišče sem zapustil iz preventivnih razlogov'' je povedal zvezdnik madridskega Reala, medtem ko je trener Carlo Ancelotti dodal: ''Mislim, da ni nič resnega, saj ga ne boli.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.