Šport > Nogomet
2956 ogledov

Ronaldo se je sam ponudil Juventusu

cristiano ronaldo Epa
Portugalski zvezdnik je poskrbel za prvi stik.

Real Madrid in Juventus sta se v minuli sezoni merila v četrtfinalu lige prvakov, po tekmi pa je zastopnik Cristiana Ronalda pristopil do športnega direktorja Juventusa Fabia Paraticija. "Cristiano se želi priključiti Juventusu," je dejal agent Jorge Mendes.

"Ko smo igrali v Madridu, je do nas prišel Jorge Mendes. Dejal sem mu, da je Cristiano dosegel nekaj neverjetnih zadetkov. On me je pogledal in mi odgovoril: 'Ne boste verjeli, ampak Cristiano se želi, če bo zamenjal klub, priključiti Juventusu. Imejte v mislih, da je to manj čudno, kot si mislite, O tem se bomo pogovarjali kasneje'," je zdaj v pogovoru za Gazzetta dello Sport dejal Paratici.

cristiano ronaldo Serie A Šport Besni Ronaldo nokavtiral soigralca

"Začel sem razmišljati o teh besedah. Kasneje sem se dobil z Mendesom in Giovannijem Branchinijem, da bi zaključili posel pri prestopu Joãa Cancela. Mendes mi je dejal: 'Videli boste, da bo Ronaldo zapustil Real. Želi si podpisati le za Juventus. Igral je za Manchester United, ki je največji angleški klub, nato za Real Madrid. Igra samo za ekipe z zgodovino. Nikoli ni igral v Italiji in želi si osvojiti naslov v Serie A. Če si ga želite, bo prišel'," je še dodal športni direktor stare dame. 

Juventus je na koncu ta Portugalca odštel 117 milijonov evrov, po informacijah iz Italije Ronaldo s štiriletno pogodbo prejema 31 milijonov evrov na sezono.

Cristiano Ronaldo in Dolores Aveiro Drama Šport Mati Cristiana Ronalda se bori za življenje

"Prišel sem pripravljen. Želel sen vedeti, kakor pri pokru, katere karte drži v roki. Mendes mi je takoj jasno povedal, kolikšna bo plača in kolikšna odškodnina za transfer. Zahteval sem nekaj dni za razmislek," se je še spomnil Paratici.

Ronaldo je v Italiji na 31 tekmah zabil 20 zadetkov.

Komentarjev 2
  • Igor Đukanović 22:33 12.februar 2019.

    Ronaldo si je želel pobegniti iz Messijeve sence. ;-)

Sorodne novice