Šport > Nogomet
4366 ogledov

Ronaldo: Težko je igrati na krompirjevi njivi

Srbska reprezentanca je (zaenkrat) ostala brez uvrstitve na evropsko prvenstvo.

Srbska nogometna reprezentanca si v kvalifikacijah ni priigrala nastopa na evropskem prvenstvu. V zadnjem krogu je doma remizirala z Ukrajino (2:2), ni pa tudi dobila čudežne pomoči Luksemburga, ki je doma z 0:2 izgubil proti Portugalski. Za Ukrajino je drugo mesto tako zasedla Portugalska, Srbi pa so ostali tretji.

To sicer še ne pomeni, da Srbije na evropskem prvenstvu ne bo, saj ima še eno možnost, nastop si lahko pribori z uspehom na zaključnem turnirju lige narodov.

Predsednica Šport Kolinda noro navijala, navijača sta se ji smejala

Srbi so na beograjski Marakani povedli že v deveti minuti, ko je v polno zadel zvezdnik Ajaxa Dušan Tadić. V 32. minuti je izenačil Roman Jeremčuk, v 65. minuti je za domače spet zažarel žarek upanja, ekipo je v vodstvo vrnil Aleksandar Mitrović. Toda očitno so nato bolj mislili, kaj se dogaja v Luksemburgu kot na njihovi tekmi. Kazen je sledila v enem zadnjih napadov gostov, končni izid je postavil Artem Besjedjin. Ukrajina je tako kvalifikacije končala brez poraza, zabeležila je le dva neodločena izida.

Portugalce je v 39. minuti v vodstvo popeljal Bruno Fernandes, nato pa je bilo negotovo vse do končnice. Vsa vprašanja pa je rešil kdo drug kot Cristiano Ronaldo, na 2:0 je povišal v 86. minuti. "Težko je igrati na takšnih igriščih. Bilo je kot krompirjevo polje," je neprepričljivo predstavo Portugalcev, ki so sicer aktualni evropski prvaki, opravičeval zvezdnik Juventusa. 

 | Avtor:

Komentarjev 3
  • Avatar Velestella
    Velestella 00:44 18.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • perhan63 20:20 17.november 2019.

    to je eno nespoštljivo govedo

Sorodne novice