Šport > Nogomet
24 ogledov

Ronaldo želi 450.000 € mesečno

Cristiano Ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo je klubu z vrečo brez dna Manchestru Cityju izstavil seznam zahtev, ki jih ni mogoče uresničiti. Med drugim je zavrnil 400.000 evrov mesečne plače, ker želi 450.000!

Ko so nesramno bogati lastniki Manchestra Cityja dejali, da bodo storili vse za prihod kakega megazvezdnika, najbrž niso računali na zahteve Cristiana Ronalda. Portugalski zvezdnik po poročanju angleškega Sunday Mirrorja zahteva 450 tisoč evrov mesečne plače. A to je šele začetek ...

Zvezdnik Reala Madrida je svojim prijateljem izdal, da je v neformalnem pogovoru z enim izmed arabskih lastnikov zahteval tudi dres s številko sedem in kapetanski trak, zaželel pa si je tudi, da nihče v klubu ne bi smel zaslužiti več denarja kot on.  “Pravi (Ronaldo, op. a.), da je izjemno počaščen ob tem, koliko so pripravljeni storiti za njegov prihod,” je za angleški tabloid povedal neimenovani vir. “Pravi, da bi mu plačali, kolikor bi bilo treba, samo da bi postal igralec Cityja. Ker so davki v Angliji višji, hoče 450 tisoč evrov,” pa je razložil denarne zahteve superzvezdnika, ki so mu šejki ponudili “le” 400 tisočakov.

Sinjemodri se bodo, kot kaže, morali tudi v letošnji sezoni zadovoljiti zgolj z zvezdniki drugega ranga, toda iskanje bo zdaj mnogo lažje, saj bodo lahko Kakáju, Sergiu Agüeru in drugim ponudili igranje v Ligi prvakov.  Ronaldo je ob prihodu rojaka Joséja Mourinha sicer veljal za nedotakljivega, a tudi na portugalski zvezi so se začele pojavljati prve iskrice. Cristiana ni navdušila Mourinhova taktika na tekmah z Barcelono, že na naslednji ligaški tekmi pa se je moral za kazen preseliti na tribuno. Tudi nesoglasja bodo hitro pozabljena, če v prihajajoči “sezoni resnice” (Mourinhove ekipe naj bi bile vedno boljše v drugi sezoni) Real osvoji več kot en pokal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.