Šport > Nogomet
21 ogledov

Rooney opažen v bližini Emiratesa

wayne rooney ashley cole EPA
Spletni portal talkSPORT poroča, da naj bi navijači Arsenala v okolici stadiona Emirates opazili napadalca Manchester Uniteda Wayna Rooneyja. Domnevni obisk angleškega nogometaša je še prilil olje na ogenj govoricam, da Rooney zapušča Old Trafford.

Želja Wayna Rooneyja, da prihodnje leto ne bi več igral za Manchester United, je zamrla z upokojitvijo Sir Alexa Fergusona, s katerim se angleški napadalec v zadnjem času ni najbolje razumel. Rdeče vrage bo v naslednji sezoni vodil nekdanji trener Evertona David Moyes, ki je z Rooneyjem sodeloval od leta 2002 do 2004, za zdaj pa ni jasno, ali bosta nekdanja sodelavca ponovno združila moči.

Za Rooneyja naj bi bil zainteresiran Arsenal, namero londonskega kluba pa je z besedami podkrepil direktor Ivan Gazidis, ki je dejal, da si Rooneyja lahko privoščijo. Še več, Gazidis je celo razkril, da bo Arsenal lahko podpisal z nogometašem, ki bi presenetil nogometno javnost.

Danes je na uredništvo spletnega portala talkSPORT poklical navijač, ki naj bi v bližini stadiona Emirates opazil Rooneyja, ki se je pripeljal v črnem mercedesu. Kaj je Anglež počel v Londonu, ni znano.

Rooneyja so v zadnjih tednih povezovali s selitvijo v Paris Saint-Germain in Chelsea, nogometaš pa je bil o načrtih za prihodnost nadvse redkobeseden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.