Šport > Nogomet
2703 ogledov

Rooneyja ujeli z neznanko, njegov odziv pa: "Kar je preveč, je preveč!"

wayne rooney Epa
Nekdanji angleški reprezentant je kategorično zanikal navedbe britanskega časnika The Sun.

Wayne Rooney, napadalec D.C. Uniteda, ki se bo januarja prihodnje leto vrnil na Otok in kariero nadaljeval pri drugoligašku Derby County, se je odzval na navedbe časnika The Sun, da je po večurni zabavi s soigralci v hotel povabil neznano žensko. 

Wayne Rooney Video Šport Sramotna poteza legendarnega Rooneya! Za brutalen udarec prejel rdeči karton

Britanski tabloid poroča o domnevni nezvestobi 33-letnega nekdanjega napadalca Manchester Uniteda, zaradi česar naj bi soproga Coleen celo zahtevala, naj prekine pogodbo z ameriškim moštvom in se vrne v Anglijo.

Rooneyja so pred dvigalom hotela, v katerem je bila nastanjena njegova ekipa, fotografirali v družbi neznanke. Fotografija naj bi nastala ob 5:30 zjutraj, potem ko naj bi nekdanji reprezentant kar sedem ur preživel v nekem nočnem klubu.

wayne rooney | Avtor: The Sun The Sun

Wayne Rooney Uradno Šport Angleški rekorder Rooney se vrača domov

Nogometaš se je na poročanje tabloida odzval na twitterju, kjer je odločno zanikal vsa namigovanja. "Kar je preveč, je preveč! The Sun je na naslovnici objavil zgodbo, češ da sem v hotel odpeljal neko dekle. Vedo, da tega nisem storil. Na račun mojega imena in imena moje družine si dvigujejo naklado časopisa. Tistega večera v Vancouvru se med nama ni zgodilo nič. Nisva skupaj vstopila v dvigalo. Dekle je bilo samo eno izmed mnogih, ki so nedolžno prosila za fotografijo in avtogram," je zapisal Rooney.

Jenny Thompson Žena pa noseča Šport Zaradi 'trojčka' z Rooneyem jo peče vest

"Fotografije, ki jih je objavil The Sun, je posnel samostojni fotograf, ki je zasledoval mene in soigralce ter nas fotografiral z velike razdalje, brez naše vednosti ali privoljenja. Prodane fotografije so bile izbrane in obdelane z namenom, da bi ustvarili senzacionalistično in neresnično zgodbo o meni," je sporočil 33-letnik.

Rooney in Coleen sta poročena od leta 2008 in imata štiri otroke. Njun zakon so v preteklosti večkrat pretresale obtožbe o Ronneyjevi nezvestobi, vendar sta doslej vedno uspela prebroditi vse težave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.