Šport > Nogomet
92 ogledov

"S Kekom ne bo težav"

sport 20.02.14. Roman Bezjak, slovenski nogometas, Roman Bezjak (L) of PFC Ludog sport 20.02.14. Roman Bezjak, slovenski nogometas, Roman Bezjak (L) of PFC Ludog
"Ob prihodu v Rijeko sem zelo zadovoljen. Veselim se srečanja z novimi soigralci," je ob uradni predstavitvi v dresu Rijeke dejal slovenski napadalec Roman Bezjak.

Po odhodu prvega napadalca Andreja Kramarića v angleški Leicester City je imela Rijeka v spomladanskem delu sezone kar precej težav v ofenzivi. V naslednjih treh sezonah naj bi vlogo prvega napadalca prevzel občasni slovenski reprezentant Roman Bezjak, ki se je danes na Kantridi predstavil domačim novinarjem.

"Veseli me, da je transfer zaključen in da sem opravil zdravniški pregled. Prvi vtisi so odlični, čeprav danes ne sije sonce. Ob prihodu v Rijeko sem zelo zadovoljen. Veselim se srečanja z novimi soigralci in začetka priprav na novo sezono. Na zimskim pripravah sem v dresu Ludogoreca odigral tekmo proti Rijeki in takrat je prišlo do prvega kontakta," je pojasnil Bezjak, ki se veseli sodelovanja z Matjažem Kekom.

"Nisva še sodelovala, vendar sem o njem veliko slišal od soigralcev. Kek je zelo dober trener, ki veliko pozornosti posveča disciplini. Menim, da s trenerjem ne bom imel težav. Spremljal sem rezultate mojega novega kluba in menim, da smo preveč zaostali za Dinamom. V naslednji sezoni se jim bomo skušali približati in morda celo osvojili naslov."

"Rijeka je v zadnjih dveh sezonah igrala v skupinskem delu Evropske lige in verjamem, da bomo ta uspeh ponovili tudi letos," je za konec dodal 26-letni napadalec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.