Šport > Nogomet
45 ogledov

S tremi novinci nad Slovenijo

Hodgson Anglija Nemčija prijateljska tekma EPA
Selektor angleške nogometne reprezentance Roy Hodgson je objavil seznam 24 nogometašev, na katere bo računal 14. junija v Ljubljani.

Vodilna repezentanca skupine E kvalifikacij za nastop na EP 2016 v Franciji, bo pred gostovanjem v Ljubljani igrala še prijateljsko tekmo z Republiko Irsko v Dublinu. To bo šestnajsta medsebojna tekma obeh reprezentanc. Seveda bo za Angleže veliko bolj pomembna tekma teden dni pozneje na stadionu v Stožicah. Angleži so lani v Londonu Slovenijo premagali s 3:1 in so brez poraza prvi v skupini E, medtem ko je Slovenija s tremi zmagami in dvema porazoma z istim številom točk kot Švica na tretjem mestu.

Roy Hodgson je na širši seznam 24 igralcev uvrstil tudi tri novince. To so vratar Burnleyja Tom Heaton ter napadalca Charlie Austin (QPR) in Jamie Vardy (Leicester City).

Seznam angleške nogometne reprezentance:

Vratarji: Robert Green (Queens Park Rangers), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley).

Branilci: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United).

Vezisti: Ross Barkley (Everton), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Ryan Mason (Tottenham Hotspur), James Milner (Manchester City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal).

Napadalci: Charlie Austin (Queens Park Rangers), Wayne Rooney (Manchester United), Jamie Vardy (Leicester City), Danny Welbeck (Arsenal).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.