Šport > Nogomet
2170 ogledov

Salahov agent odgovoril medijem

mohamed salah Epa
Agent Mohameda Salaha je zanikal namigovanja, da naj bi se dogovarjal za prestop svojega varovanca v Barcelono.

Egipčanski nogometni zvezdnik Mohamed Salah  je ponovno v središču pozornosti.

Za članom Livepoola je izjemna sezona, v kateri je za klub z Anfielda zabil kar 44 golov v vseh tekmovanjih, s čimer si je drastično dvignil ceno na nogometnem tržišču.

Po poročanju španskega AS-a naj bi v zadnjih dneh zanimanje za 25-letnega pokazala tudi znamenita Barcelona. Trdijo celo, da naj bi se predstavniki odličnega levonogega napadalca že srečali z vodstvom Barcelone, kjer naj bi predstavili osebne pogoje igralca. Barcelona in Salah naj bi prišla do dogovora, tako da naj bi Blaugrana že pripravljala ponudbo za Egipčanov trenutni klub.

Salahov agent Ramy Abbas Issa je na namigovanja odgovoril kar preko Twitterja: "To se ni nikoli zgodilo. Potrebujete boljše vire."

O prodaji svojega najboljšega igralca se je izjasnil tudi menedžer Rdečih Jürgen Klopp, ki o Salahovem prestopu noče slišati niti v šali. "O čem takšnem nočem niti razmišljati," je izjavil karizmatični Nemec.

Salaha se vse bolj povezuje z Barcelono, saj je očitno, da si ta želi novega napadalca. Še pred Salahom se je z Barcelono povezovalo Antoina Griezmannanapadalca madridskega Atletica.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.