Šport > Nogomet
88 ogledov

Se Ferguson želi znebiti Rooneyja?

Alex Ferguson in Wayne Rooney Žurnal24 main
Britanski The Mirror poroča, da se je odnos med Alexom Fergusonom in Waynom Rooneyjem poslabšal do te mere, da Škot razmišlja o prodaji zvezdnika rdečih vragov. Ferguson naj bi bil celo pripravljen spustiti ceno.

Rooney Manchester United QPR Queens Park Rangers Premier League Anglija angleška | Avtor: EPA EPA
Angleški mediji poročajo, da naj bi Alex Ferguson resno razmišljal o prodaji Wayna Rooneyja. Anglež je tekmo proti Fulhamu začel šele v drugem polčasu in se na koncu nesrečno poškodoval. Po prihodu Robina van Persieja naj bi bilo njegovo mesto v začetni enajsterici pod vprašajem.

Prejšnji teden se je pisalo, da naj bi Ferguson za enega najboljših nogometašev na svetu zahteval okrog 50 milijonov funtov, The Mirror pa dodaja, da je zaradi slabega medsebojnega odnosa Škot ceno pripravljen spustiti tudi na 40 milijonov.

Wayne Rooney je v Manchester United prišel iz Evertona. Pred osmimi leti so zanj odšteli 20 milijonov funtov. V 253 premierligaških nastopih je za United prispeval 129 golov. Oktobra 2010 je z rdečimi vragi podpisal petletno pogodbo, zato je poročanje angleških medijev za zdaj precej vprašljivo.

Komentarjev 8
  • Samo Berce 09:28 30.avgust 2012.

    Wayne Rooney has responded to the press speculation over his future. He posted on Twitter to say: "Read the nonsense in the papers and heard what people have to say. Absolute rubbish. Here to stay." vir ManU.com

  • Samo Berce 09:23 30.avgust 2012.

    haha jah na twiterju je napisou da to kar pise je rubbish ..in bo ostal tam kjer je ..

  • Jakob Kolar 16:35 29.avgust 2012.

    pa sj nikir ne piše na nobeni angleški strani o rooneyu pa odhodu sam na totem žurnalu