Šport > Nogomet
16 ogledov

Še zadnjič na ogrevanje

FC10 Žurnal24 main
Pred slabo uro se je začel zadnji ogrevalni krog, v katerem bodo ekipe poskušale izboljšati svoj položaj na poletnem prvenstvu. Najboljši pa bodo tudi tokrat nagrajeni!

Končna kvalifikacijska lestvica

 

Ekipa

Moč

Doseženi goli

1.

skrat_Bolfenk

3.295

197

2.

LionelMessi

3.233

847

3.

R_I_P

3.191

894

4.

three_piggys

3.155

1.410

5.

DJProxy

3.075

963

6.

Jure92

3.053

591

7.

tmaaa

3.052

1.212

8.

SeekonUnited

2.923

1.677

9.

gredelj

2.923

391

10.

Bavbav_

2.915

398

Ob 14. uri so se kvalifikacije končale in začele so se tekme tretjega ogrevalnega kroga. V predtekmovanju se je tokrat najbolje izkazal skrat_Bolfenk, ki je le uspel premagati Nemca LionelaMessija. Tretji izhodiščni položaj si je zagotovil Švicar R_I_P, na nehvaležnem četrtem mestu pa je tokrat pristala druga škratova ekipa, three_piggys, ki na nagradnih tekmah ne bo nastopila. Na turnirju navadno ne sodeluje tudi Bavbav_, ki pa si bo tokrat mogoče premislil. DJProxy je pristal na petem mestu, enako uvrstitev pa brani tudi v skupnem seštevku ogrevalnih krogov.

FC10 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Na lestvici najboljše deseterice sicer najdemo same znane ekipe, ki pa jim preboj povsem na vrh nikakor ne uspe. V nadaljevanju sta zagotovo favorita za najvišja mesta poleg škrata, Messija in R_I_P-a tudi tmaaa in SeekonUnited, saj sta na lestvici najboljših strelcev povsem na vrhu. V kvalifikacijah sta oba zabila krepko čez tisoč golov, kar je uspelo le še trem prašičkom, na vseh dozdajšnjih tekmah pa sta edina presegla mejo dva tisoč golov. Oba sta odigrala največ tekem od vseh, zato ne čudi, da ju najdemo tudi na seznamu največjih prekrškarjev. Kdor ne igra veliko, tudi ne more narediti veliko prekrškov in obratno. Zagotovo pa dobro uvrstitev privoščimo tudi ekipi gredelj, ki je na kvalifikacijah zasedla deveto mesto, na preteklih dveh turnirjih pa ji uvrstitev v najboljšo deseterico ni uspela.

Začetek zadnjega ogrevalnega kroga

LionelMessi tudi tokrat ne bo popuščal, saj je na igrišču stal že takoj po začetku tretjega kroga in že zaseda prvo mesto. Sicer pa je bilo v prvih petih minutah na vrhu opaziti nekatere do zdaj neznane ekipe.

FC10 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z drugim mestom je začel Xeno, ki je v kvalifikacijah zasedel 19. mesto, njegova najboljša uvrstitev pa je 8. mesto iz prvega kroga. Na tretje mesto je skočil ilor, ki je bil v kvalifikacijah 58., na nagradnih tekmah pa sodeluje drugič, saj se prvih ni udeležil. Ob 14.05 mu je na lestvici sledil ACMilan, ki je svojo najboljšo uvrstitev dosegel na prvih tekmah, ko je končal na 36. mestu. Z 225. položaja se je na vrh lestvice prebil FC_ENGENIR, ki na nagradnih tekmah še ni nastopal. Fckoper31 je v kvalifikacijah krepko zaostal tudi za engenirjem, v začetku tretjega kroga pa se je boril za obstanek na šestem mestu. V najboljši deseterici so se znašli še BuFu (315. v kvalifikacijah), leo___messi (344. v kvalifikacijah), BILJE (393. v kvalifikacijah) in Destroyer666 (448. v kvalifikacijah in brez nastopov na nagradnih tekmah).

Nagrade:
1. mesto: fotoaparat olympus FE47
2. mesto: bon Toper v vrednosti sto evrov
3. mesto: Žurnalova majica

Lestvica zadnjega ogrevalnega kroga pa se predvsem na začetku spreminja iz sekunde v sekundo. Na končno odločitev bomo torej morali počakati do nedelje, ko se bo ob 19. uri tretji krog tudi končal. Do takrat se bodo tekem udeležili tudi ostali igralci, ki so že posegali po najvišjih mestih. Boj za točke bo zagotovo hud, saj bodo najboljše ekipe tudi tokrat nagrajene.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.