Šport > Nogomet
14 ogledov

Sergio Ramos: "Čas je, da pozabimo na lastne ege"

Ramos Götze Lewandowski Varane Borussia Dortmund Real Madrid Liga prvakov polfin EPA
Eden od kapetanov madridskega Reala, Sergio Ramos, je pozval k enotnosti v taboru Los Blancos pred finalom španskega pokala, ki je na sporedu čez nekaj dni.

Veliko igralcev Reala Madrida je v preteklih dneh izrazilo mnenje glede spora med Joséjem Mourinhem in delom njegovih varovancev. Med njimi je bil tudi Sergio Ramos, ki pa je sedaj pozval k enotnosti v vrstah Los Blancos.

Branilec iz Seville je dejal, da ima dovolj vsega prepiranja in je pozval vse vpletene, da brzdajo svoje ege v dobro moštva, ki se bori za edino še preostalo lovoriko v tej sezoni.

"Morda je čas, da se vse kontroverznosti končajo, da se nehajo vsi spori in prepiri okrog Mourinha, Pepeja in Casillasa," je španski reprezentant dejal novinarjem na teniškem turnirju Madrid Open, kjer je videl zmago Rafaela Nadala nad Mihaelom Južnim s 6:2 in 6:3.

"Moramo najti enotnost znotraj ekipe. Čas je, da vsi nehamo misliti na lasten ego in se osredotočimo na finale pokala. Po finalu Cope del Rey pa bo čas, da se razjasnijo vsi nesporazumi," je Ramos še dodal.

Finale Cope del Rey bo na sporedu 17. maja ob 21.30 na stadionu Santiago Bernabéu. Nazadnje sta se madridska rivala v finalu pokalnega tekmovanja srečala leta 1992, takrat je slavil Atlético

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.