Šport > Nogomet
155 ogledov

Škarje in platno v rokah Reala

Epa
Nogometaši Barcelone so v 29. krogu španske nogometne lige na gostovanju v Sevilli le remizirali.

Tekma se je končala brez golov, vodilna ekipa prvenstva pa je izgubila pomembni točki. V boju za prvaka ima zdaj Real iz Madrida vse v svojih rokah, s tekmo manj zaostaja tri točke in če dobi vse dvoboje do konca, bo prvak.

Madridčani imajo namreč v primeru istega števila točk prednost, ker so v medsebojnih tekmah boljši od Barcelone.

V Sevilli so bili domači nevarnejši tekmec. Gosti so sicer imeli terensko premoč, a so grozili le iz prekinitev, medtem ko so bili tekmeci nevarni v protinapadih, gostujoči vratar Marc Andre ter Stegen je imel več dela od Tomaša Vaclika na drugi strani.

Barcelona pa bi kljub temu v končnici tekme lahko zmagala. Edina prava priložnost gostov se je v 88. minuti ponudila Luisu Suarezu, a je iz ugodnega položaja streljal čez gol. To bi lahko kmalu zatem kaznoval Sergio Reguilon, a tudi on ter Stegna ni znal premagati.

V preostalih dveh tekmah kroga sta se Mallorca in Leganes razšla z neodločenim izidom 1:1, Villareal pa je bil z 1:0 v gosteh boljši od Granade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice