Šport > Nogomet
29 ogledov

Slavje naslova bo Maribor stalo 2900 evrov

Viole navijači Maribor Olimpija Ljubljana derbi Prva liga slovensko prvenstvo Nino Verdnik
Namestnik disciplinskega sodnika slovenske nogometne Prve lige Telekom Roman Rogelj je po odigranem 32. krogu izdal sklepe o kaznovanju glavnih kršiteljev.

V veliki meri so za kazni krivi navijači, največ pa bodo v blagajno lige odšteli pri Mariboru. Neprimerno obnašanje navijačev bo Mariborčane stalo 2600 evrov. Maribor bo 2600 evrov plačal zaradi prižiganja bakel in metanja predmetov na igrišče, poleg tega pa so navijači ob slavju po tekmi tudi stekli na igrišče. Poleg tega bo NK Maribor, ki je v soboto predčasno osvojil že 11. prvenstveno zvezdico, v blagajno lige zaradi nešportnega vedenja igralcev, ki so na derbiju z Olimpijo prejeli pet rumenih kartonov, odštel še 300 evrov.

Olimpija bo zaradi nešportnega vedenja igralcev, ki so prejeli tri rumene in en rdeč karton, plačala 300 evrov, poleg tega še dodatnih 500 evrov zaradi neprimernega vedenja navijaške skupine, Klemen Pavlinič pa je odgovoren še za dodatnih 120 evrov, saj je kritiziral sojenje.

Velenjski Rudar bo zaradi petih rumenih kartonov na tekmi proti Kopru plačal 300 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.