Šport > Nogomet
1294 ogledov

Slovenski reprezentant dvakrat v polno

Benjamin Verbič
Slovenski legionar je zabil še svoj četrti in peti zadetek v novi ligaški sezoni.

Slovenski reprezentant Benjamin Verbič, ki se je med strelce vpisal tudi na zadnji reprezentančni tekmi proti Litvi, je vroč tudi v danskem prvenstvu. Na zadnjem dvoboju FC Copenhagna proti Silkeborgu je zabil dva zadetka ob zmagi s 4:0 ter postal tudi igralec tekme.

"Kakšna tekma! Velika zahvala našim čudovitim navijačem za vso podporo. Potrudili smo se po najboljših močeh in visoka zmaga je tu," je na twitterju po tekmi zapisal nekdanji član Celja.

V danskem prvenstvu je v tej sezoni odigral 10 tekem in pri tem zabil pet golov, skupno pa je v vseh tekmovanjih zbral 17 nastopov, šest zadetkov in štiri asistence.

podgane, Brondby, Kopenhagen Tega še niste videli! Šport V nogometaše metali mrtve podgane Josip Iličić Video Šport Priimek Iličić na vseh ustnicah navijačev Atalante

Uspeha rojaka pa tokrat verjetno ni bil vesel Gregor Sikošek, ki kot posojeni nogometaš Brøndbyja brani barve Silkeborga. Sikošek je imel s soigralci kar precej smole, saj se je v uvodnih šestih minutah dvoboja kar dvakrat zatresel domači okvir vrat, nato pa je v 22. minuti z glavo na drugi strani zelenice v polno zadel Verbič. Že šest minut kasneje je bil isti igralec znova natančen za 2:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.