Šport > Nogomet
224 ogledov

Slovenski reprezentant iz Švice v Rusijo

Denis Popović Epa
Izkušeni slovenski vezist je našel nov dom.

Slovenski nogometni reprezentant Denis Popović je okrepil rusko moštvo Krila Sovjetov. Tridesetletni Celjan je brez odškodnine v Samaro prišel iz švicarskega Züricha, za katerega je igral od lanskega julija.

Yannick Carrasco Zadnji dan tržnice Šport Dodatna moč za Oblaka, "novi Ronaldo" v Barçi

Z novim moštvom je podpisal 2,5-letno pogodbo, nosil pa bo številko 11, še poročajo na uradni spletni strani kluba, ki v ruskem državnem prvenstvu zaseda predzadnje, 15. mesto in je v krčeviti borbi za obstanek med elito.

Popović, ki je trikrat zaigral za slovensko reprezentanco pod vodstvom Matjaža Keka, je na 12 tekmah za Zürich v tej sezoni prispeval dve podaji.

V Rusiji je že igral, saj je od februarja 2017 nosil dres Orenburga, za katerega je na 30 tekmah zabil štiri gole in dodal šest podaj.

V karieri je nosil še drese treh poljskih moštev, in sicer Wisle, Tychyja in Olimpia Grudziadza, na slovenskih tleh pa je branil barve Celja, kjer je začel športno pot, ter Šentjurja in Kopra. V Grčiji je igral za Panthrakikos.

Karim Benzema Jan Oblak Real Atletico La Liga Šport Oblaku se izmika "njegova" nagrada, Atlético utrpel hud udarec
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.