Šport > Nogomet
24 ogledov

''Smejal se bom, če zmaga Messi''

gerard pique Reuters
Španski branilec Gerard Piqué je mnenja, da mediji v boju za zlato žogo (Ballon d'Or) forsirajo Cristiana Ronalda in Francka Ribéryja.

Nogometaš Barcelone Gerard Piqué je pred letošnjim glasovanjem za zlato žogo prepričan, da se je Lionel Messi znašel v zapostavljenem položaju.

Španski reprezentant je v pogovoru za Mundo Deportivo medije obtožil, da na vsak način želijo pomagati Cristianu Ronaldu in Francku Ribéryju.

''Lea ne smemo nikoli odpisati,'' je povedal Piqué in dodal: ''To so volitve, na katerih ljudje glasujejo. Osvojil je že štiri nagrade in si prislužul spoštovanje celega sveta.''

Piquéja bi peta individualna lovorika v vitrini Lionela Messija zelo zabavala. ''Če zmaga, se bom na široko smejal. Sem njegov velik oboževalec, kar sem že večkrat povedal. Če pogledamo preteklo leto, je bil ponovno fenomenalen. Ne rečem, da sta Cristiano in Ribéry igrala slabo, toda Leo... Zmagovalec bo tisti, ki bo dobil največ glasov. Kdorkoli bo zmagal, si to zasluži, ne glede na kampanjo, ki jo vodijo časopisi,'' je zaključil Piqué.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.