Šport > Nogomet
2882 ogledov

Sodnik tekme med Bravom in Olimpijo postal spletna senzacija

Rade Obrenović Reševalni pas/Twitter
Komična scena s tekme državnega prvenstva med Bravom in Olimpijo je kmalu zakrožila po spletu.

V uvodni tekmi 18. kola Prve lige Telekom Slovenije sta se v ljubljanskem derbiju ekipi Brava in Olimpije razšli brez zmagovalca z rezultatom 0:0.

Bravo je bil večine tekme boljši nasprotnik od svojega slovitega tekmeca, a je nezbranost v samem zaključku akcij botrovala temu, da sta obe mreži ostali nedotaknjeni.

NK Bravo Olimpija Ljubljana PLTS Prva liga TS Šport Mestni derbi brez izstreljenega naboja

Tekmo je tako še najbolj zaznamoval glavni sodnik tekme Rade Obrenović, ki je poskrbel za najbolj komično situacijo dvoboja.

V 54. minuti je želel namreč pokazati rumeni kartin nogometašu Olimpije Janu Andrejašiču, potem ko je ta na sredini igrišča grobo zaustavil Martina Kramariča. Obrenović je tako visoko vzdignil roko, da kaznuje Olimpijinega nogometaša, a v njej ni bilo nobenega kartona!

Nogometaši so tako začudeno opazovali, kako se je glavni sodnik odpravil do četrtega, ki mu je posodil svoje kartone, da ja lahko končno kaznoval Andrejašića.

Obrenoviću so sposojeni kartoni nato prišli še kako prav, saj je po Andrejašiću do konca tekme kaznoval še Luka Žinka ter Ivana Močinića, kateremu je pokazal kar dva rumena kartona ter posledično tudi rdečega, katerega pa je na koncu zaradi ugovarjanja dobil tudi eden izmed pomočnikov Dina Skenderja.

Obrenović je sicer tekmo odsodil brez večjih napak, a je zaradi svojega spodrsljaja pri kaznovanju Andrejašića že postal prava spletna senzacija, o kateri so poročali že pri številnih tujih medijih.

Komentarjev 1
  • Mary_Buchholtz 20:12 16.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com