Šport > Nogomet
24 ogledov

SPINS "popolnoma podpira" blokado!

Športniki v kiolektivnih športih so se znašli v veliki finančni krizi sporoča pr IFP
Predsednik Sindikata profesionalnih nogometašev Slovenije (SPINS) Dejan Stefanović je na četrtkovi redni seji podprl medijsko blokado slovenskih nogometnih reprezentantov. "Spins popolnoma podpira medijsko blokado reprezentantov na zadnjih reprezentančnih tekmah," so zapisali v uradni izjavi za javnost. Pri Spinsu torej podpirajo kršenje enega izmed členov pravilnika Evropske nogometne zveze (Uefa), ki tako početje prepoveduje.

Nogometaši slovenske reprezentance, še posebej kapetan Robert Koren in Milivoje Novaković, sta veliki žrtvi krvi željnih slovenskih medijev, ki so po zadnji reprezentančni tekmi med Italijo in Slovenijo v Firencah neupravičeno začeli "medijsko gonjo" proti slovenski reprezentanci. To je samo del osupljivih besed obrambe predsednika Spinsa Dejana Stafanovića, ki je v izjavi za javnost še zapisal:

"Pri tem (novinarji, op. a.) navadno napadate najbolj izpostavljene člane, kot sta kapetan Robert Koren ali najboljši strelec Milivoje Novaković. Prevladujoče mnenje medijev je, da gre pri vztrajanju reprezentantov in njihovem boju proti Nogometni zvezi Slovenije (NZS) za izsiljevanje za večje bonuse in premije, vendar nič ne more biti dalj od resnice. Izkazano solidarnost reprezentantov z obubožanimi slovenskimi nogometaši, mediji in navijači zamenjujejo z lakomnostjo reprezentantov po čim večjem zaslužku. Njihova in naša želja je, da se tudi znotraj NZS vzpostavijo instrumenti, ki bi ščitili reprezentante in njihove kolege v Sloveniji. Spins popolnoma podpira medijsko blokado reprezentantov na zadnjih reprezentančnih tekmah."

Celotno izjavo za javnost si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 1
  • principiumnovum 17:37 23.september 2011.

    Podpiram nogometaše in niti na kraj pameti mi ne pride na misel, da bi podprla platfuserske pezdete z fixofafarsko in fujdevejevsko izobrazbo, ki že leta ne počnejo nič drugega, kot da nam v obraz lažejo in nas zavajajo. Za razliko ...prikaži več od slovenskih lažnivih pisunarjev naši nogometaši vsaj dobro počnejo tisto za kar so plačani.