Šport > Nogomet
13 ogledov

Šporar: Želja tujina, vse kmalu jasno

Šporar Kalcer Radomlje Olimpija Ljubljana SPS/NkOlimpija
Napadalec Olimpije Andraž Šporar ne skriva želje, da bi se že letos poleti podal v tujino.

Andraž Šporar je v letošnji sezoni Prve lige za Olimpijo dosegel 13 zadetkov in bil tretji strelec lige ter najbolj učinkovit med "zmaji". Že nekaj časa je v taboru Ljubljančanov prva tarča tujih klubov in mladi reprezentant Slovenije ne taji, da si želi prestopa.

"Ni skrivnost, da je v meni prisotna velika želja po odhodu v tujino. Drži, da smo dobili novo klubsko vodstvo in da se bom moral pogovoriti z direktorjem Stojićem. Ničesar ne želim prejudicirati, saj bi se lahko ustvarila napačna slika o mojem statusu," je za klubsko spletno stran dejal Šporar.

Olimpija je v preteklih dneh dobila novo vodstvo. Vajeti kluba je iz rok Izeta Rastoderja prevzel Milan Mandarić in tudi Šporarjev agent Amir Ružnić, ki je pred dobrim mesecem zatrjeval, da se bo njegov varovanec preselil v tujino, je pripravljen najprej poslušati novo upravo. "Vse bo jasno v roku nekaj dni, saj se priprave začnejo že v sredo," je zaključil Šporar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.