Šport > Nogomet
8930 ogledov

Športni svet žaluje: bivši nogometaš evropskih velikanov zaboden do smrti

Osagi Bescome Reševalni pas/Twitter
Nesrečni nogometaš, ki je svoj čas igral za Valencio in Aston Villo, je bil zaboden pred vrati lokala na Bermudih.

Komaj 23-letni nogometaš Osagi Bascome je imel za seboj zelo pestro kariero, saj je v mlajših kategorijah branil barve mnogih svetovno znanih klubov, kot so Aston Villa, Valencia, Levante in Bristol City.

Svojo člansko kariero je začel pri španski Massanassi, medtem ko je v Angliji nastopal za Dralington. Preden se je njegova kariera tragično prezgodaj končala, je bil reprezentant Bermudov, za katere je kljub mladosti zbral že 19 nastopov, en zadetek in dve asistenci.

Osagi Bescome | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Toda življenje nadarjenega nogometaša, enega najboljših v zgodovini te male državice, se je končalo pri komaj 23 letih, potem ko je preminil zaradi napada z nožem pred lokalom Fun Zone na otoku Svetega Davida.

Po prvih policijskih poročilih njegova smrt naj ne bi bila povezana s katero izmed tamkajšnjih tolp, medtem ko so priče videle Bascoma, kako se je pred lokalom prerekal z neznano osebo.

Nesrečni nogometaš je bil v zelo težkem stanju v osebnem vozilu prepeljan v bližnjo bolnišnico, kjer je podlegel številnim vbodnim ranam. Policija zaradi tekoče preiskave ni želela razkriti podrobnejših informacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice