Šport > Nogomet
155 ogledov

Mourinho se je odzval na kritiko Pogbaja

pogba mourinho Epa
Odnosi med Joséjem Mourinhom in Paulom Pogbajem so še vedno napeti.

Trenerja topničarjev Joséja Mourinha so po remiju njegovega Tottenhama z Evertonom (2:2) povprašali za komentar na izjave nekdanjega varovanca Paula Pogbaja, s katerim sta očitno še vedno na bojni nogi.

Pogba je v intervjuju za Sky Sports izrekel nekaj kritičnih besed na račun nekdanjega trenerja Manchester Uniteda, s katerim sta dve turbulentni leti sodelovala na Old Traffordu.

Pogba je bil eden ključnih igralcev pri osvojitvi ligaškega pokala in lige evropa v Mourinhovi prvi sezoni v Manchestru.

mourinho | Avtor: Epa Epa

Po sušni drugi sezoni in katastrofalnem uvodu v tretjo so se odnosi v moštvu skrhali, kmalu zatem pa je v javnosti zaokrožil posnetek, kako ste se trener in nogometni zvezdnik sporekla na treningu. Nekaj mesecev kasneje je bil Mourinho razrešen s položaja, nasledil pa ga je Ole Gunnar Solskjær.

"Z Olejem imava drugačen odnos," je v intervjuju za Sky Sports dejal Pogba. "Ole se ne bi nikoli postavil proti svojim igralcem. Morda jih ne bi  izbral za tekmo, a jih obenem ne bi potisnil na obrobje, kot da ne obstajajo več. To je razlika med njim in Joséjem. Nekoč sem imel dober odnos z Mourinhom, potem pa se je čez noč vse spremenilo. Še danes vam ne morem pojasniti, kar se je zgodilo, ker ne vem," je dodal Francoz.

pogba mourinho | Avtor: Epa Epa

Mourinho je bil v odgovoru na te besede zelo jasen in neposreden. "Rekel bi samo, da mi je popolnoma vseeno, kaj govori. Popolnoma vseeno. Me ne zanima."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice