Šport > Nogomet
26 ogledov

Srbi za tekmo v Zagrebu zahtevali piškote Domaćica

Mihajlović Španija Srbija prijateljska tekma St. Gallen EPA
Državljani Hrvaške in Srbije že nestrpno odštevajo dni do prvega od dveh visokonapetostnih obračunov v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v nogometu. Pred tekmo na Maksimirju so se v javnosti pojavile zahteve srbske reprezentance, ki si v prenovljenih slačilnicah zagrebškega stadiona ni zaželela nič posebnega. Razen Domaćice.

Popularni hrvaški piškoti so tako očitno še ena od stvari, ki poleg Zastave, čevapčičev in Paris-Saint Germaina združuje tudi najbolj neprijateljska naroda bivše Jugoslavije. Na Maksimirju so v petek sicer odprli prenovljene slačilnice, ki so vsaj malce olepšale klavrno podobo propadajočega objekta.

Ena izmed prvih ekip bo udobje prenovljenega stadiona 22. marca preizkusila prav reprezentanca Srbije s selektorjem Sinišo Mihajlovićem. Direktor stadiona Miljenko Sakoman je za Sportske novosti razkril, da posebnih zahtev Srbi niso imeli. Razen ene.

"Zahtevali so, da jih na dan tekme v slačilnici čakajo piškoti Domaćica! Zagotovili jim bomo 10-15 škatel te sladke delikatese. Zanimivo je, da oni niso prvi, ki bi zahtevali kaj takega. Lani so to zahtevali tudi Makedonci. Domaćico očitno obožujejo vsi na prostoru bivše Jugoslavije," je dejal Sakoman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.