Šport > Nogomet
20 ogledov

Srbija ostala brez Vidića

Nemanja Vidić in soigralci so od mundiala pričakovali vsaj osmino finala. (Foto: Reuters
Glavni podporni član obrambe srbske nogometne reprezentance, ki se v kvalifikacijski skupini za EP 2012 meri tudi s Slovenijo, Nemanja Vidić se je poškodoval na tekmi z West Bromwichem. Izpustiti bo moral tekmi s Severno Irsko in Ferskimi otoki.

"Vidić je staknil poškodbo mečne mišice, kar pomeni, da bo manjkal od štiri do pet tednov. Huje je, kot smo mislili,“ je za klubsko spletno stran povedal Manchestrov trener Alex Ferguson. Vidićev bolniški dopust bo trajal tudi med reprezentančnima tekmama Srbije proti Severnim Ircem, pri katerih gostujejo, in Ferskim otokom. Srbija je trenutno četrta v kvalifikacijski skupini C z osmimi točkami iz šestih tekem. Slovenija jih je na sedmih srečanjih zbrala 11 in je trenutno druga.

Po vstopnice za Italijo do ponedeljka

V ponedeljek, 22. avgusta, se izteče rok za nakup vstopnic in aranžmajev za gostovanje Slovenije v Firencah, ki bo 6. septembra. Do zdaj ima vstopnico za derbi kvalifikacijske skupine C za Euro 2012 že najmanj 500 slovenskih navijačev. Sektor stadiona Artemio Franchi, ki je namenjen gostujočim privržencem, ima dobrih dva tisoč sedežev. Strah, da bi vstopnic zmanjkalo, je torej odveč, žal pa se hitro bliža zadnji rok za nakup, ki je omejen na štiri vstopnice, pri čemer morajo v skladu z italijansko zakonodajo kupci navesti ime, priimek in rojstni datum vseh imetnikov vstopnice. Vstopnice 1. kategorije, torej tiste na pokriti tribuni, so na voljo zgolj v paketu z letalskim aranžmajem (670 evrov), ki je prav tako kot avtubusni aranžmaji (od 69 evrov + vstopnica) in zgolj vstopnice (po 11 evrov) naprodaj samo v poslovalnicah Kompasa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.