Šport > Nogomet
37 ogledov

NZS in Katanec zavrnila poročila o Reji

nogomet Slovenija Turčija Saša Despot
Po tekmi med Slovenijo in Turčijo je okrog statusa Srečka Katanca precej manj nejasnosti.

Italijanski mediji so ta konec tedna poročali o tem, da naj bi Srečka Katanca na mestu selektorja Slovenije zamenjal Edoardo Reja. Toda ta namigovanja sta tako Katanec kot tudi Nogometna zveza Slovenije zavrnila (NZS).

"Predsednik NZS Aleksander Čeferin je slišal za to novico iz medijev, bil je enako presenečen in na tem ni nič," je pojasnil tiskovni predstavnik NZS Matjaž Krajnik.

"Z mano ne bo težav"

"To sem izvedel zdaj po tekmi. Ampak res nimam težav s tem. Če zveza misli, da ima boljšega na voljo, naj ga pripelje. Z mano ne bo težav," pa je pokomentiral Katanec, ki je slovensko vrsto popeljal na Euro 2000 in SP 2002, drugič v karieri pa je postal selektor Slovenije 31. decembra 2012, ko je zamenjal Slavišo Stojanovića.

Reja pa je rojeni Goričan in je v karieri vodil številne klube, med njimi tudi Lazio, Bologno, Lecce, Torino, Napoli, tudi splitski Hajduk, nazadnje pa je v minuli sezoni vodil Atalanto iz Bergama.

Komentarjev 1
  • Žvižgač 23:34 05.junij 2016.

    Škoda, ker z njim nam ni pomoči. Sem mislil, da je čefurin kaj zastoppu pa vidim, da je tudi on bolj za funkcije kot domovino.