Šport > Nogomet
23 ogledov

Stojanović v dresu Dinama

Nani Petar Stojanović Sporting Maribor Liga prvakov EPA
Slovenski reprezentant Petar Stojanović je novi član zagrebškega Dinama.

Petar Stojanović je z Dinamom podpisal petletno pogodbo in se bo ekipi pridružil naslednji teden, ko se moštvo zbere na pripravah pred spomladanskim delom sezone.

"Med ponudbami, ki so prispele na klubski naslov, vseh ne gre zavrniti. Naše vrste zapušča Petar Stojanović, seli se k zagrebškemu Dinamu. Kluba sta sklenila dogovor in prestop je zaključen," so novico potrdili pri Mariboru.

"Najprej bi se rad zahvalil Mariboru in vsem, ki so mi omogočili, da sem danes tu," je ob podpisu z Dinamom dejal dosedanji član slovenskih prvakov. "Vesel in ponosen sem, da sem postal član Dinama, ki že desetletje dominira in mu uspevajo odlični rezultati. Vem, kakšna so pričakovanja v tem klubu, ekipa je odlična. Verjamem vase in prepričan sem, da bo Dinamo tudi v naslednjih letih osvajal lovorike," je še dodal desni bočni branilec, ki je v dresu Slovenije zbral tri nastope.

"Že kar nekaj časa spremljamo Petra in poznamo njegove kakovosti. Mlad je, star je le 20 let, a že ima izkušnje iz Maribora ter tudi reprezentance. Igral je tudi v Ligi prvakov in mislimo, da je prava rešitev za naš desni bok. Seveda je še nekaj prostora za napredek in ko se bo navadil na klub, mesto in celotno okolje, bo le še boljši," pa je o novem članu svoje zasedbe dejal trener in športni direktor modrih Zoran Mamić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.