Šport > Nogomet
120 ogledov

Strahovi so bili odveč

thomas tuchel Epa
Nemški strateg je podaljšal pogodbo s francoskim prvakom.

Francoski nogometni prvak Paris Saint Germain je sporočil, da so podaljšali sodelovanje z glavnim trenerjem Nemcem Thomasom Tuchlom, in sicer do konca junija 2021.

Tuchel je v klub prispel junija 2018, v letošnji sezoni pa je s svojim moštvom uspel osvojiti le francosko prvenstvo.

"Zelo sem vesel podaljšanja pogodbe in zavezanosti PSG. Rad bi se zahvalil predsedniku in celotnemu klubu za izkazano zaupanje meni in osebju. To le še povečuje moje ambicije, da to moštvo s trdim delom pripeljem na sam vrh. Ganila me je tudi podpora naših navijačev in prepričan sem, da najbolje za naš klub še prihaja," je ob podpisu nove pogodbe dejal 45-letni Nemec.

PSG je samo v letu 2019 izgubil pet tekem v Ligue 1, kar je tekmo več od porazov v letih 2017 in 2018 skupaj (4). 

Tuchel sicer do nedavnega ni bil povsem prepričan o svoji usodi, novinarjem pa je še dan pred podpisom dejal: "V bistvu me kar malo skrbi, da me nepsrestano sprašujete o tem. Občutek imam, kot da veste več od mene. Imate kakšne informacije? Bi me moralo skrbeti? Vem, da se v nogometu lahko marsikaj zgodi."

Kot se je izkazalo, so bili njegovi strahovi odveč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice