Šport > Nogomet
223 ogledov

Suárez bo izpustil tekmo proti Barceloni

Luis Suarez Profimedia
Luis Suarez pozitiven na novi koronavirus.

Urugvajski nogometni zvezdnik Luis Suarez je bil ob zadnjih testiranjih reprezentance pozitiven na novi koronavirus, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Triintridesetletni nogometaš Atletico Madrida bo posledično izpustil naslednji obračun kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2022 v Katarju proti Braziliji.

Urugvajska nogometna zveza je sporočila, da sta bila ob Suarezu pozitivna tudi vratar Rodrigo Munoz in tiskovni predstavnik izbrane vrste. Vsi ostali nogometaši so negativni. Sporočili so še, da se vsi okuženi počutijo dobro in ne kažejo simptomov covida-19. Odsotnost največjega zvezdnika reprezentance se bo zagotovo poznala, je pa na drugi strani že jasno, da za Brazilijo ne bo nared Neymar, ki ni odpotoval z moštvom v Montevideo.

V kvalifikacijah za nastop na SP v Katarju najbolje kaže Braziliji, ki po treh tekmah še ni oddala točke. Urugvaj je četrti s šestimi osvojenimi točkami.

Suarez bo sicer manjkal tudi na naslednji tekmi Atletica, ki jo bo odigral proti njegovemu nekdanjemu klubu. Barcelona bo v soboto v španskem prvenstvu gostovala v Madridu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.