Šport > Nogomet
18 ogledov

Suarez napadel igralce Espanyola

luis suarez EPA
Luis Suarez se je po mestnem derbiju med Barcelono in Espanyolom znašel v novih težavah.

"Suarez je v tunelu pričakal igralce Espanyola in se večkrat verbalno znesel nad njimi. Vpil je: 'Čakam vas, pridite sem! Vi ste poraženci," je v poročilo po mestnem derbiju zapisal glavni sodnik dvoboja.

Luisu Suarezu tako znova grozi disciplinska kazen zaradi neprimernega vedenja. Urugvajski napadalec naj bi tako izval spopad med nogometaši Barcelone in Espanyola po dvoboju v kraljevem pokalu, ki ga je Barca sicer dobila s 4:1.

Sodnik Juan Martinez Munuera je še zapisal: "Suarezove besede so povzročile prerivanje med igralci obeh klubov, v vse skupaj so se morali vključiti tudi trenerji obeh ekip in varnostniki.

Espanyol je dvoboj sicer zaključil z deveterico igralcev na zelenici. "To je nogomet in ne ameriški nogomet. Igrajo pač na takšen način in nekateri sodniki to dopuščajo, tako je bilo na zadnji tekmi, drugi pa ne, tako je bilo danes," je po tekmi menil Gerard Pique, trener Barcelone Luis Enrique pa je doda: "Sodniki morajo postaviti neke meje, odgovorni so za to, da gledamo nogomet in ne ameriški nogomet. V večih trenutkih je tekma šla čez vse meje, za nas je to slabo. Zvoki iz garderobe? To so bile božične pesmi."

"Nismo bili nasilni niti v enem trenutku La Lige, tudi danes ne. Smo ekipa, ki igra pošteno, nimamo slabih namenov. Medijska kampanja Barcelone je tokrat vplivala na sodnika," pa je prepričan član Espanyola Javi Lopez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.