Šport > Nogomet
24 ogledov

Suárez: ''Nisem rekel, da bom ostal''

luis suarez EPA
Urugvajski reprezentant Luis Suárez je negiral navedbe časnika El Observador, ki je citiral njegovo domnevno izjavo, da bo ostal v Liverpoolu.

Saj ni res, pa je! Napadalec Liverpoola Luis Suárez je dan po tem, ko naj bi za urugvajski El Observador dejal, da bo ostal na Anfieldu, svoje izjave zanikal. ''Tega nisem rekel. Morda je to rekel kdo drug, a zame je najbolj pomembno, da sem tukaj z državno reprezentanco,'' je povedal Suárez.

Novinar urugvajskega časnika Martin Chaquero trdi, da mu je Suárez osebno potrdil, da bo ostal v Liverpoolu. ''Suárez je potrdil, da ne bo zapustil Liverpoola. Podpora navijačev je vplivala na njegovo odločitev,'' je zapisal novinar in kasneje vse skupaj potrdil še na Twitterju.

Hamann: Klub ga ne potrebuje

Nekdanji vezist Liverpoola Dietmar Hamann je prepričan, da redsi Suáreza ne potrebujejo. ''Nespoštljiv je do kluba in njegove zgodovine. Mislim, da bi bilo klubu bolje brez njega. V nogometu potrebuješ ekipo. Nogometaši kot so Fernando Torres, Kenney Dalglish, Robbie Fowler, Ian Rush, Michael Owen so vsi odšli, a klub je nadaljeval. Najbolj pomembna je ekipa,'' je bil oster Hamann.

Gerrard: Poskusil ga bom prepričati

brendan rodgers | Avtor: EPA EPA
Legenda Liverpoola Steven Gerrard je dejal, da bo poskusil vnovčiti svoj vpliv in Suáreza prepričati, da ostane na Anfieldu. ''Zelo pomembno je, da ostane. On je eden izmed najboljših nogometašev na svetu. Če bom lahko uporabil svoj vpliv, da ga prepričam, naj ostane, ga tudi bom. Nočem, da gre,'' je povedal Gerrard.

Rodgers: Dovolj o Suárezu

Trener Liverpoola Brendan Rodgers se je naveličal enih in istih vprašanj, zato se je odločil, da na poizvedbe o Suárezu ne bo več odgovarjal. Podobno taktiko je v primeru Garetha Bala ubral tudi trener Reala Carlo Ancelotti. ''Stvar je zelo preprosta. O Luisu je bilo v zadnjih mesecih ogromno napisanega. Rad bi se osredotočil na igralce, ki so na voljo, zato o Suárezu ne bom govoril, dokler se ne vrne,'' je povedal Rodgers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.