Šport > Nogomet
12 ogledov

Suárez se ne bo opravičil, Tottenham meša štrene

luis suarez EPA
Urugvajski napadalec Luis Suárez se ne namerava opravičiti za svoje besede, kot to od njega zahteva trener Liverpoola Brendan Rodgers.

Brendan Rodgers je v nedeljo dejal, da se mora Luis Suárez, ki po novem trenira sam, opravičiti za svoje besede, če se želi vrniti v prvo ekipo. Suárez si na vsak način želi zapustiti redse in vodstvo kluba poziva, naj mu dovoli oditi, a na Anfieldu vztrajajo, da napadalca ne bodo prodali.

Rodgers je Urugvajca obtožil pomanjkanja spoštovanja, medtem ko je Suárez prepričan, da je klub tisti, ki krati njegove pravice, zato ni razloga za opravičilo. ''Nekaj dni je treniral sam. Ko se bo vrnil z reprezentančne akcije, se bomo pogovarjali naprej. Luis je igralec vrhunskega kova in ko bo ponovno osredotočen na nogomet, ga bomo sprejeli z odprtimi rokami,'' je povedal Rodgers.

Wenger vdan v usodo

V nerodni situaciji se nahaja tudi Arsenal, ki je za napadalca poslal že dve ponudbi, vendar naletel na gluha ušesa. ''O prestopu Suáreza ni kaj dodati. Če bo prišlo do dogovora, bo ta sprejet na spoštljiv in prijateljski način. Za prestop potrebuješ dogovor med prodajalcem, kupcem in nogometašem,'' je povedal trener Arsenala Arsene Wenger in dodal: ''Vemo, kaj hočemo. Sodeč po izjavah igralec tudi. Če si bo Liverpool premislil ali ne, bomo odločitev spoštovali.''

Villas-Boas pristavil lonček

andre villas boas | Avtor: EPA EPA
Po pisanju angleškega Sunday People naj bi se v najbolj vročo zgodbo poletnega prestopnega roka vmešal londonski Tottenham.

Spursi bodo po vsej verjetnosti ostali brez prvega zvezdnika Garetha Bala, ki naj si se preselil na Santiago Bernabéu.

Trener André Villas-Boas bi namesto Bala v klub pripeljal Suáreza. Portugalski strateg naj bi o tem obvestil tudi predsednika kluba Daniela Levyja, da se bo vlečenje vrvic lahko čim hitreje začelo.

Težava za Villas-Boasa je v tem, da se za napadalca zanima Arsenal, a z denarjem, ki bi ga zaslužili s prodajo Bala, bi na dražbi zlahka prekosil Wengerjevo ponudbo, ki trenutno znaša 46 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.